Jdi na obsah Jdi na menu
 


Minnie Mouse

30. 3. 2014

V pořadu Minnie a ty představuje svůj svět módy krásná životní láska myšáka Mickeyho! Poradí, jak můžeš i ty napodobit její vybroušený módní styl. Jednoduché videonávody ti ukáží, jak vyrobit nebo vytvořit doplňky ve stylu myšky Minnie. Až si prohlédneš všechny její roztomilé dívčí tipy, bude ti hned jasné, proč je Minnie módní ikonou.

Nejstarší animovanou slečnou, která pochází ze světa walt disneyho  je Minnie Mouse. Na svět přišla už v roce 1928. Stejně jako Mickey Mouse se poprvé objevila v krátkém černobílém filmu Plane Crazy. Když Walt Disney vytvořil Mickey Mouse, jako náhradu za králíka Oswalda, něco mu k dokonalosti jeho příběhů chybělo.

A tak Walt Disney pro Mickey Mouse vymyslel přítelkyni, která dostala jméno Minnie Mouse. Minnie je mladá slečna, která se ráda obléká. Její nejoblíbenější barvy jsou červená a růžová. Pro Minnie je typické oblečení – mašlička na hlavě, šatičky s krátkou sukýnkou a výrazné botičky. Minnie je velice věrná přítelkyně a zároveň kamarádka, která je po boku Mickey Mouse už 83let. Minnie se objevuje v seriálu Donald Duck. Minnie je také přítelkyně Daisy.

 Minnie je přítelkyně Mickeyho MouseMinnie je přítelkyně Mickeyho Mouse